Toplantıda Polatlı ilçe belediye başkan adayı Sadık Serhat Uğurlu’yu tanıtan Babacan, konuşmasında gündeme dair açıklamalar yaptı.

“Tüm bu ayrıştırma çabasına karşı burada durmaya devam ediyoruz” diyen Babacan, “Yaşam tarzı ya da dini inancı yüzünden, yaptığı meslek, taktığı takke veya taşıdığı bayrak yüzündenşiddete maruz kalan tek kişi kalmayana dek, biz buradayız. Tüm bu ayrıştırma çabasına karşı burada durmaya devam ediyoruz. Milletimizin rahatını bozanlara, biz sürekli rahatsızlık vereceğiz.” dedi.

Krizlerin ortağı kriz çıkarmaya devam ettiğini belirten Ali Babacan, "Nasıl ki kış gelince havalar soğuyor, su sıfır derecede donuyorsa, krizlerin ortağı da kriz çıkarmaya devam ediyor. Ve tabiatı bu, yapacak bir şey yok. Yine geçen gün kürsüden esmiş gürlemiş.Belli ki, kriz görünce kaçırmak istememiş. Sağa sola sövüyor, DEVA diyor. Müfteri diyor, DEVA. Bayraksız diyor, DEVA. Artık her konuşmasının başında DEVA’yla başlıyor çünkü o da görüyor, o da anlıyor, ya bunlar bizi epey rahatsız edecek diyor.” ifadelerine yer verdi.

Babacan, Merkez Bankası'nın magazin haberlerinin gündemi olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Koskoca Merkez Bankası, döndü dolaştı, magazin haberlerinin gündemi oldu ya. Herkesin cebindeki paranın değerini korumayla görevli Merkez Bankası başkanı, apartman görevlisine ne konuştuğuyla magazin oluyor, haber oluyor. Yok, aile yakınlarıyla ilgili haber oluyor.  Siz başarılarınızla haber olacaksınız ya, düşürdüğünüz enflasyonla haber olacaksınız. Biz, değerli arkadaşlar, bu haberleri öğreniyoruz ama asıl ülkenin gerçek rakamlarını duymuyoruz hükümetten.”

Gece gündüz çalışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceklerinin altını çizen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bir kez daha buradan söylüyorum ki; biz 31 Mart seçimlerine DEVA Partisi olarak kendi adımızla, kendi logomuzla ve kendi adaylarımızla giriyoruz. Biz buradayız. Gece gündüz çalışmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Gençler temiz yurtlarda, insanca koşullarda yaşayana dek biz buradayız.Emekliler kiralarını rahatça ödeyene dek; esnafımız, çiftçimiz bolluk bereketle tekrar tanışana dek biz buradayız.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı