CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, belediye başkanlığı yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Köksal bir dizi ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Beni Meclise vekil olarak gönderen hemşehrilerim inanıyorum ki bu güzel şehrin yerel yönetimini de bana emanet edecek” dedi.

Bu çerçevede Belediye Başkan Adayı Avukat Burcu Köksal Ziraat Odası, Emekliler Derneği, Muhtarlar Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.  Başkan Adayı Köksal’a, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Av. Büşra Dişçioğlu Çetinöz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Köksal, kendisine iletilen şikayet ve taleplere yönelik çalışmaların yapılacağını söyledi.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’a yerel yönetimler bazında hizmet vermeye hazır olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Ben bu memlekete ömrümü adamaya, bu memleket için tüm gücümle çalışmaya hazırım. 31 Mart’ta hemşehrilerimin desteği ile Belediye Başkanı seçildiğimde esnafımızın, çiftçimizin, emeklilerimizin tüm dert ve sıkıntılarına çözüm aramak için var gücümle çalışacağım. Beni meclise vekil olarak gönderen hemşehrilerim inanıyorum ki bu güzel şehrin yerel yönetimini de bana emanet edecek. O gün geldiğinde ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, adalet çizgisinden ayrılmadan hizmet edeceğime söz veriyorum. Üreten, gelişen, büyüyen bir Afyonkarahisar için bu yola çıktım. Tarımda, hayvancılıkta, üretimde verimliliği artırmanın yollarını bu işlerin temsilcileri ile birlikte arayacağım.Beni meclise yollayan hemşehrilerim yerel yönetimi de bana emanet edecek.”

Açıklamalarında sık sık istişare vurgusu yapan Köksal, yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurları olan muhtarların da yönetimde söz sahibi olmaları gerektiğinin altını çizdi.

 

Hibya Haber Ajansı