Lüks segmentteki kalıpları kırmaya hazırlanan LBX, Lexus markasını yeni bir segmente sokarken aynı zamanda markaya yeni müşterilerin de gelmesine katkı sağlayacak. Büyük bir rekabetin yaşandığı B-SUV segmentine farklı bir yaklaşım getirerek “Yılın Otomobili“ ve “Yılın Küçük SUV’u” ödüllerinin sahibi olan LBX, çok yönlü yaklaşımı, pratikliği, tam hibrit motorunun verimliliği ve lüks kabiniyle beğeni topladı. Her detayı özenle tasarlanan ve geliştirilen LBX, segmentin yeni fenomeni olarak markanın daha fazla konuşulmasını sağlayacak.

Her yolculukta sıra dışı bir sürüş keyfi

Lexus, her modelinde olduğu gibi LBX modelinde de sürüş keyfine büyük önem verdi. LBX ile her yolculuğun sıra dışı olmasını amaçlayan marka, Lexus Sürüş İmzası’nın tüm unsurlarını sunuyor. Yüksek verimliliğe sahip tam hibrit sistemle donatılan LBX, 1.5 litrelik benzinli motoru elektrik motoruyla kombine ediyor. LBX’in tam hibrit sistemi, 136 HP maksimum güç ve 185 Nm maksimum tork üretiyor. LBX, 0-100 km/s hızlanmasını 9.2 saniyede gerçekleştiriyor. WLTP birleşik ölçümlerine göre yakıt tüketimi 4.4 lt/100 km ve CO2 emisyonu ise 100 g/km oldu.

Lexus bir kez daha Güvenilirlik Ödülü’nü kazandı

Lexus, her yıl düzenlenen prestijli What Car? Ödülleri’nde yedinci kez üst üste Güvenilirlik Ödülü’nün de sahibi oldu. Lexus markası böylece, tüm modelleriyle kullanıcıların güvenini kazanmaya ve eşsiz bir başarılara imza atmaya devam etti. Bu başarı Lexus otomobillerinin üstün dayanıklılığının yanı sıra Lexus müşterilerinin satış sonrasında sahip olduğu yüksek müşteri memnuniyeti ve alınan sorunsuz hizmetlerin de altını çiziyor.

Hibya Haber Ajansı