2023'ün son ayında, GAU token, yılın başlangıç fiyatına kıyasla + yüzde 50 artış göstererek dikkat çekici bir yükseliş sergiledi. Kasım ayı sonunda Icrypex’te en hızlı değer artışı gösteren kripto varlık oldu. SEC kararı öncesinde bu yükselişi ne tetikledi? Cevabı basit: dönüşüm niteliğindeki yenilikler ve yeni teknolojilerin birleşimi.

2024'ün başlamasıyla, SEC'in kripto ETF’lere onayı piyasalarda büyümeye işaret ediyor. BlackRock ve Fidelity gibi büyük yatırım firmaları piyasaya girmiş durumda; Ocak ayında beş günde +2 milyar dolar yatırım yapıldı.

GAU Token, 2023 boyunca sessiz kalmış gibi görünse de, arkasındaki ekip yeni tekliflerini titizlikle ve sessizce hazırladı. Web3.0 oyunlarına girişin zorluklarını bilen Gamer Arena, bu alandaki vizyonunu yeniden tanımlayarak Gaulaxy Labs adında bir Web3.0 bölümü oluşturdu.

Web3.0 oyunlarına girişin kolay olmadığını bilen uzmanlar gibi, GAU'nun arkasındaki ana marka olan Gamer Arena, Web3.0 Oyunların tüm zorluklarına çözüm getiren kapsamlı bir plan oluşturdu. Vizyonlarını bu alanda yeniden hayal ederek, Gaulaxy Labs adında taze bir marka altında ayrı bir Web3.0 bölümü oluşturdular.

Ekip, GAU token için www.gaulaxy.com adresinde erişilebilen yeni bir oyun platformu tanıttı ve GAU Arena adlı web3.0 uygulamasını yeniden tasarladı. Bu uygulama, 15'ten fazla yerel oyun sunuyor ve Android ile IOS cihazlardan indirilebiliyor.

GAU token, "Meydan Oku ve Kazan" modelinde merkezi bir rol oynayarak, +480 bin üyeli oyuncu topluluğunda benzersiz bir etkileşim sağlıyor. Bu arada, Gamer Arena, popüler oyunlarda yeni bir Web3.0 deneyimi sunuyor.

Gaulaxy Labs, Web3.0 oyuncuları için giriş ve ticaret sürecini kolaylaştırmak amacıyla 26 Ocak 2024'te Trader Joe'da yeni bir listeleme gerçekleştirdi. Ekip, daha fazla listeleme için planlarını sürdürüyor.

Yapay Zeka teknolojisinden faydalanan ekip, yeni özellikler geliştiriyor. GAU token, oyunlar için varlıklar, karakterler ve avatarlar oluşturmakta kilit rol oynayacak. Bu teknoloji, 2024'ün ikinci çeyreğinin sonlarına doğru halka açılacak.

GAU token, Web3.0 alanında başarılı olmak için gereken tüm dinamiklere sahip, globale açıldıkları son dönemde, pozitif giden piyasa dinamikleriyle birlikte yılı 100x yaparak kapatması sürpriz olmayacak.

Hibya Haber Ajansı