Özel'in konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Biraz önce altı oklu rozetimizi yeni yakalara taktık. Hepsi bir yere geldi nereye geldiler baba evine geldiler. Hepimiz baba evinde doğarız.

Ama herkes bilir ki baba evinin çorbası kaynamaktadır, bacası tütmektedir. Bir gün eğer ihtiyaç olursa o baba evinde bir yer vardır.

Çünkü o baba evinin tapusu ne Özgür Özel’de ne de Kemal Kılıçdaroğlu’nda o baba evininin tapusu bir kişiye kayıtlıdır o da Mustafa Kemal Atatürk’tedir.

Eskişehir’in hangi siyasi görüşten olursa olsun, bütün güzel insanlarına Atatürk’ün evinin kapıları ardına kadar açıktır. Hoş gelmişler sefa gelmişler.

Bugün burada bir muhteşem vedaya tanıklık ediyoruz. İzlediğimiz filmler senaryo olsa kolay inanılacak filimler değil. Emek emek çalışarak alnının terinin her damlasını Eskişehir’e damlatarak buradan bir Avrupa kenti yaratan, 1 milyon turisti çekebilen bir kent yaratan, kentin emekçisine çiftçisine sahip çıkan bir büyük liderin Yılmaz Büyükerşen hocamın önünde saygıyla eğiliyorum.

Kadınlar adaylar .istiyoruz. Genç adaylar istiyoruz. Meclisimiz çok fazla kadınla gençle dolsun istiyoruz. Ama buna her zaman olanak bulamıyoruz. "

Hibya Haber Ajansı