CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Uydukent pazar yerini ve Kışlacık Mahallesi’ni ziyaret etti. Köksal, göreve geldiğinde Kışlacık’ta içme suyu fabrikası kurarak bölgenin istihdamına katkı sağlayacaklarını ifade ederken ayrıca Kışlacık’a doğalgaz sözü de verdi.

Ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Burcu Köksal, şöyle konuştu:

“Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin coşkulu karşılamaları girdiğim her ortamda beni çok mutlu ediyor. Güzel şehrimizin geleceği için çıktığım bu yolda yalnız olmadığımı hissetmek bana güç kuvvet veriyor. Hemşehrilerimle kucaklaşmak, onlarla hasbihal etmek, bana inanıp güvendiklerini görmek bana azim veriyor. Değişimden yana olduklarını söyleyen hemşehrilerimin kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.”

"Kışın ısınmayan ev, doymayan karın, üşüyen çocuk kalmayacak"

Belediye Başkan Adayı Köksal, “attığımız her adımın hesabını vereceğiz” diyerek şeffaf bir belediyecilik yapacaklarını belirterek açıklamasına şöyle devam etti:

“Belediyecilikten anlamayan, ehil olmayan yönetimler esnafımızı da vatandaşlarımızı da çok yıpratmış. Bu şehir esnafıyla kalkınacak. Kışın ısınmayan ev, doymayan karın, üşüyen çocuk kalmayacak. Sosyal belediyecilik neymiş göstereceğiz. Attığımız her adımın hesabını vereceğiz. Ben hemşehrilerimin vekaletini alıp Meclise girdiğimde bunun sorumluluğunu bir an bile unutmadım. Belediye Başkanı seçildiğimde de böyle olacak.”

Kışlacık’ta halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Burcu Köksal, bölge halkına fabrika ve doğalgaz sözü vererek, “Kışlacık’ta kuracağımız içme suyu fabrikasıyla hem Kışlacıklı hemşehrilerimiz hem de ilimiz kalkınacak. Ayrıca Kışlacık’ta yaşayan hemşerilerimizi sobadan kömürden kurtarıp doğalgaza kavuşturacağız. Özümüz sözümüz bir. Gerçekleştirilemeyen vaatlerden bıktık artık. Verdiğimiz vaatleri hayata geçirmek için hemşehrilerimizin bana verdiği güç yeterli. En büyük kaynağım hemşehrilerimin bana olan inancı ve güvenidir.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı