ASTOR – Şirketin Havalı Hücre&Köşk Standart Alımı ihalelerine verdiği 9,7 milyon dolarlık teklif ile ihaleleri kazandığı açıklandı.
AKFGY – 2023 yılında kira gelirlerinin euro bazında 2022 yılına göre %13 artış gösterdiği açıklandı.
AVHOL – Cemal Çetinkaya tarafından 127.500 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
CWENE – Şirket ile Ula Hayvancılık arasında imzalanan sözleşme kapsamında Diyarbakır’da çatı tipi GES projesinin devreye alındığı açıklandı.
DOCO – 100 milyon euro nominal tutarında paya dönüştürülebilir tahvil ihraç edildiği açıklandı.
EKOS – Şirketin Enerjisa Enerji ile YEKA 2 projesi kapsamında kurulması planlanan 8 adet RES santralinin trafo merkezleri röleleri temini için 0,73 milyon euro tutarında Malzeme Tedarik Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
EUPWR – Şirketin Toroslar Elektrik Dağıtım tarafından gerçekleştirilen Havalı Hücre&Köşk Standart Alımı İşi ihalesine 7,2 milyon dolar ile en uygun teklifi verdiği açıklandı.
EYGYO – Şirket tarafından değerleme hizmeti almak üzere  İnvest Gayrimenkul Değerleme ve Reel Gayimenkul Değerleme’nin seçilmesine  karar verildiği açıklandı. 
FZLGY – Şirket tarafından değerleme hizmeti almak üzere TSKB Gayrimenkul Değerleme ve Analiz Taşınmaz Değerleme’nin seçilmesine  karar verildiği açıklandı. 
GARAN – Bankanın 2024 yılı beklentileri aşağıdaki gibi açıklandı.

GLYHO – 80 gün vadeli 50 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
GLCVY – Şirketin Denizbank’ın gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında, toplamda 108 milyon TL anaparaya sahip, bir portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazandığı açıklandı. 
GESAN – Şirketin, Tanrıverdi Mensucat ile Ankara’daki arazilere GES yapılması kapsamında 3,9 milyon dolar tutarında anlaşma sağladığı açıklandı.
GESAN – Şirketin Dorçe Prefabrik ile Çatı Öztüketim GES yapılması kapsamında 0,89 milyon dolar bedelle sözleşme imzalandığı açıklandı.
GSDDE – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 250 milyon TL’den 3 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.
HALKB – 108 gün vadeli 1,5 milyar TL tutarında bono ihraç edildi.
HATSN – Şirketin 4,0 milyon dolar tutarında sipariş aldığı açıklandı.
ISGSY – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 250 milyon TL’den 500 milyon TL’ye yükselmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
ISCTR – Bankanın %100 bağlı ortaklığı Trakya Yatırım Holding’in sermayesinin 2,8 milyar TL artırıldığı açıklandı.
KERVT – 700 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.
KCAER – Şirketin 27,3 milyon dolar tutarında çelik profil siparişi aldığı açıklandı.
KAYSE – SS Kastamonu Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından 1.000.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
KSTUR – Yönetici sorumluluk Sigortası’nın bir yıl süreyle yenilendiği açıklandı.
KRVGD – Şirketin Polonya'daki bağlı ortaklığı PWC Odra şirketinin davacı konumunda olduğu bir davada arabuluculuk işlemleri mahkeme tarafından onaylandığı ve PWC Odra’ya 1,7 milyon euro tazminat ödeneceği açıklandı.
MHRGY – Şirket tarafından değerleme hizmeti almak üzere TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin seçilmesine  karar verildiği açıklandı. 
NETAS – CEGN ile iş birliği anlaşması imzalandığı açıklandı.
ONCSM – Şirket bağlı ortaklığı Santek Sağlık tarafından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi tarafından yapılan ihalenin 29,1 milyon TL bedelle kazanıldığı açıklandı.
QNBFL – 170 gün vadeli 55 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
PAPIL – Necmi Albayrakoğlu tarafından 2.400.000 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
PKART – VBTS kapsamında şirket paylarına 29 Şubat’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.
TNZTP – Şirketin, %100 bağlı ortaklığı Tınaztepe Balçova ile devralma suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşmesine ilişkin Birleşme Sözleşmesinin imzalandığı açıklandı.
TETMT – Re-Pie Portföy Zincir Mağazacılık GSYF tarafından TETMT’deki 45.421.096 adet payın MILPA’ya devredilmesine karar verildiği açıklandı.
TCELL – 250.000 TL sermayeli Veri Merkezi Şirketinin kurulmasına karar verildiği açıklandı.
TDGYO – Cemal Çetinkaya tarafından 245.375 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
VAKBN – 91 gün vadeli 200 milyon TL tutarında bono ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
YEOTK – Ratio Enerji’ye 4,5 milyon TL bedelle %5 oranında ortak olunduğu açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı