Başkan Büyükkılıç, geleceğin yıldızlarını, kayakçılarını yetiştirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Kayak merkezimizi adeta baştan sona bir okul ama Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yavrularımıza, gençlerimize geleceğin yıldızlarını, kayakçılarını yetiştirmek adına yaptığımız çalışmalar ile Türkiye’nin en büyük kayak okulunu hayata geçirdik.” dedi.

Erciyes Kayak Okulu’na çok yoğun bir talep olduğuna dikkat çeken Büyükkılıç, “Kapasitemiz 180, talep çok yoğun. Burada malzemelerimiz, ekiplerimiz, hocalarımız fedakârca çalışıyorlar. Onları bir ağabey, abla şefkatiyle bağrına basıyor ve onları giydiriyorlar, hazırlıyorlar sonrasında da aynı şekilde kıyafetlerini iade ederek gerekli hizmetleri veriyorlar.” diye konuştu.

Erciyes Kayak Okulu kursiyerlerine hitap eden Büyükkılıç, şehri gelecek nesillere hazırlamaya özen gösterdiklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Sizler bizim geleceğimizsiniz. Eğitim olarak kaliteli eğitim almanızı, sağlıklı bir şekilde büyümenizi, sağlıklı bir şekilde beslenmenizi her boyutuyla önemsiyor, şehrimize sizlere hazırlamaya özen gösteriyoruz. Umarız keyifli bir şekilde sizler de bu şehirde yaşıyor, eğleniyor, öğreniyor ve geleceğe hazırlanıyorsunuz. Sizler bizlerden daha ileri olacaksınız.”

Hibya Haber Ajansı