Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü personeli, Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi’nin yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek vererek yaklaşık 200 ünite bağış yaptı.

Bağışçılar Genel Müdürlük binası ile Germiraltı Tesisleri’nde kurulan kan bağışı stantlarında ilk olarak kan bağışı formlarını doldurarak, kan testi ve tansiyon ölçümü yaptırdı. İşlemleri tamamlanan bağışçılar daha sonra kan verme noktalarına geçerek, bağışta bulundu.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında konuşan ERÜ Kan Merkezi Donör Kazanım Merkezi Uzmanı Fatih Polat, kan bağışına verdikleri destekten dolayı KASKİ Genel Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Kampanyaya katılarak kan veren KASKİ Genel Müdürlüğü personeli, hem kendi sağlıkları açısından hem de acil durumlarda duyulacak kan ihtiyacını karşılamak için önemli bir etkinliğe imza atarak örnek teşkil etti. Kampanyadan elde edilen kanlar, Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi yetkilileri tarafından değerlendirilerek acil durumlardaki kan ihtiyacı karşılanacak.

Hibya Haber Ajansı