WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Leyen: “AB'li çiftçiler soframıza dünyanın en iyi ve sağlıklı yiyeceklerini koyuyor”

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, çiftçileri Ortak Tarım Politikasından 386,7 milyar euro ile desteklediklerini bildirdi.

Leyen: “AB'li çiftçiler soframıza dünyanın en iyi ve sağlıklı yiyeceklerini koyuyor”
Paylaş:

AB Komisyonu Başkanı Leyen, AB’li çitçilerin sofralarına dünyanın en iyi ve sağlıklı yiyeceklerini koyduğunu belirterek, “Onları Ortak Tarım Politikasından 386,7 milyar euro ile destekliyoruz. Ve zorluklarda ortak çözümler buluyoruz.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.