Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nda,  ihaleyi; Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan TB Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Keşan Gıda OSB Müdürü Murat Sınar, Paşayiğit Mahalle Muhtarı Orhan Mutlu ile ihaleye katılan firmaların yetkilileri takip etti.

İhale öncesinde konuşan Şapçı, Büyük önem verdiğimiz Gıda OSB’nin alt yapı ihalesini gerçekleştiriyoruz. Hızlıca 355 gün içerisinde bitirerek önümüzdeki yıl da yatırıcılarımızın gelmesini ve fabrikalarda bacaların tütmesini ümit ediyoruz. Burada olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi

Daha sonra söz alan Helvacıoğlu, Keşan’da bir organize sanayi bölgesinin olmasını hayallerinin olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bu hayalimizi Gıda OSB ile taçlandırdık. Gıdanın suyun ve enerjinin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Keşan için önemli bir gün. İhaleye katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz. 355 gün sürecek iş. Yollar, atık su, yağmur suyu, Telekom işlerini içeren bir şartname. Artık serüven başlıyor. Paşayiğit Mahallemizde Gıda OSB hepimizin hayaliydi.  İstihdam, vizyon, gelecek anlamında değer katacak bir proje. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu projeye 2014 yılında Keşan’a gerçekleştirdiği ziyarette katkısı çok oldu. O gün talimatı verdi.”

OSB Müdürü Murat Sına ise ihalenin hayırlı olmasını diledi.

Hibya Haber Ajansı