Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KTO’nun Ocak Ayı Meclis Toplantısı’na katılarak sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

Kayseri Ticaret Odası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleşen KTO Ocak Ayı Meclis Toplantısı’na AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanları ile genel müdürler, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, KTO Meclis Başkanı Cengiz Hasan Arslan, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Tuğba İlgü ve KTO meclis üyeleri ile iş insanları katıldı.

Toplantıda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘5 Yıllık Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtımı’ ile yeni yüzü ile ‘Kayseri Havalimanı Tanıtım’ videoları izletildi.

Başkan Büyükkılıç, KTO Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda katılımcılara hitap ederek, yeni dönemde de şehri kalkındırma amacıyla hayata geçirilmesi planlanan yatırım ve projelerin bazılarını sanayi ve iş dünyası ile paylaştı. Konuşmaların ardından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Hibya Haber Ajansı