Halk İdaresi'nin Hormozgan iline yönelik ikinci ziyaret planları kapsamında gerçekleştirilen endüstri ve enerji alanındaki 157 projenin açılış töreninde konuşan Reisi: "Bugün İslam İran'ımıza ileri ve teknolojik bir ülke unvanı çok yakışıyor" dedi.
Reisi, gençlerin bilgi ve yeni teknolojileri kullanarak uygulama ve eylem alanında yeteneklerini sergileyebildiğini belirterek, "Bilgiyi yeteneklere bağlamanın sonucu, şükürler olsun ki ülkenin her yerinde görebileceğimiz ilerleme ve gelişmedir." ifadesini kullandı.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
DÜNYA Haberleri
Yorumlar
Yorum Yaz
Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.
Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Akışın sonuna geldiniz.
