Kentte amatör sporcuların ve spor kulüplerinin en güçlü destekçisi olan Başkan Büyükkılıç, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi ile amatör spor kulüplerini büyükşehir belediyesinde kabul etti.

Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle hoş geldiniz, şeref verdiniz. Şehrimizin amatör spor olarak onurusunuz, gençlerimize sahip çıkan kardeşlerimizsiniz.” dedi.

Büyükkılıç, yerli ve milli anlayışın sahibi olduklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bahçeli adeta bir et ve tırnak gibi. Bu milletin değerlerini ilgilendiren konular olduğu zaman tek yumruk oluyorlar. Bizi burada da güçlendiriyor. Tepede ne oluyorsa, burada yansıması bu oluyor. O anlayış içerisinde de sizler her zaman sağduyunun sesi oldunuz. Yerli ve milli düşünceleri sahiplendiniz.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de bu ahengi, bu uyumu, bu gücü, bu güzelliği, daha da geliştirerek hem fiziki olarak şehri geliştirmek hem de bu ahengi koruyarak daha fazla hizmet edecek gayretlerin içerisinde olduklarını ifade etti.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Mutlu Önal da Başkan Büyükkılıç’a amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Her zaman bizlere destek oldunuz. 4 yıldır başkanlık yapıyorum. Geldiğimiz dönemlerde malzeme yardımını 350 bin TL’den 3 milyon TL’ye çıkardınız.” dedi.

Başkan Büyükkılıç’ı amatör spor kulüplerinin bir ağabeyi olarak gördüklerine vurgu yapan Önal, “Bize başkanlıktan ziyade ağabeylik yaptınız, 3 yıl boyunca bir dediğimizi iki etmediniz. Bize bağlı 165 bin lisanslı futbolcumuz var, 100 futbol kulübümüz, binlerce arkadaşımız, dostumuz var.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı