Çin Medya Grubu (CMG) tarafından hazırlanan Bahar Bayramı Galası’nın basın toplantısı bugün düzenlendi. Galanın teknolojik yenilikleri tanıtıldı ve Bahar Bayramı Galası’nın animasyon tanıtım videosu yayınlandı.

Geleneksel kültür ve modern sanat yöntemlerinin yenilikçi entegrasyonu, bu yılki Bahar Bayramı Galası’nın öne çıkan özelliklerinden biri olacak. Öte yandan bu yılki Bahar Bayramı Galası, sanal ve gerçek durumları bütünleştiren XR+VP ultra yüksek çözünürlüklü prodüksiyon sistemiyle VP film prodüksiyon modelini uygulayacak.

Basın toplantısında ayrıca Bahar Bayramı Galası’nın animasyon tanıtım videosu yayınlandı. Videodaki 12 Çin burcu figürü, geleneksel Çin kültüründeki Yüz Çocuk Resmi'nden esinlenerek geliştirildi.

Bahar Bayramı’nın arife günü olan 9 Şubat’ta CMG tarafından hazırlanan 2024 Bahar Bayramı Galası, CMG’ye bağlı televizyon kanalları, internet siteleri, radyo yayınları ve sosyal medya platformlarında canlı yayınlanacak. 

CGTN televizyonuna bağlı yabancı dil kanalları ve yeni medya platformları, küresel çapta 200 ülke ve bölgede bin 500’den fazla medya kuruluşuyla birlikte galayı yayınlayacak.

Hibya Haber Ajansı