Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Şanlıurfa’nın tanıtımına katkı sunmak amacıyla Sosyal ve kültürel çalışmalarımı sürdürüyor.  Şanlıurfa’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Siverek ilçesinde bulunan Karacadağ Kayak merkezine giden Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti yönetim kurulu ve üyeleri dikkatleri Buraya çekti.

Her yıl kış aylarında kar’ın yağması ile birlikte beyaza bürünen Karacadağ, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Şanlıurfa’nın Turizmine katkı sağlamak amacıyla, Dernek üyeleriyle birlikte Siverek ilçesinde bulunan Karacadağ Kayak merkezine gezi düzenlediklerini belirten  Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel; Burası Uludağ Değil, Karacadağ.  Mutlaka herkes gelip bu güzelliği görmeli diyerek şunları ifade etti;

Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti olarak Şanlıurfamızın tanıtımına katkı sağlamak için Siverek ilçemizde bulunan Karacadağ Kayak merkezimize yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte buraya dikkat çekmek için bir gezi düzenledik. Herkes mutlaka gelip bu Güzelliği keşfetmeli.” Diyerek dikkatleri Karacadağ Kayak merkezine çekti.