Irak’ın kuzeyindeki harekat bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil için Allah’tan rahmet ve ailesine sabır dileyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, taziye mesajında "Irak’ın kuzeyindeki harekat bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyor, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Irak’ın Kuzeyi harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır dileyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabb’imden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Irak'ın Kuzeyi harekat bölgesinde şehit olan Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin mekanı cennet, makamı ali olsun."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un yayımladığı taziye mesajı şu şekilde:

"Irak'ın kuzeyinde hain terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'e Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin kederli ailesinin, yakınlarının ve aziz milletimizin başı sağ olsun."

Irak’ın kuzeyinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır, yaralanan askerlere acil şifa dileyen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, taziye mesajında "Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu şehid olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil’e Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce taziye mesajında şunları kaydetti:

"Irak'ın kuzeyinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit olan evladımız Kadir Dingil'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mesajında "Irak’ın kuzeyi harekat bölgesinde hain terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan askerimiz Kadir Dingil’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı