Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye başkan adayı Nihat Çiftçi, seçim startının hemen ardından saha çalışmalarına da başladı. Adaylığı konusunda yoğun istişareler sonucu karar veren Çiftçi, seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü Demokrat Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

NİHAT ÇİFTÇİ’NİN YANINDAYIZ

İlçe başkanı Mehmet Emin Çalışkan yaklaşan yerel seçimlerde Nihat Çiftçi’nin yanında olduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Demokrat Parti Karaköprü ilçe Başkanlığı olarak, biz bugün Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi’yi destekleme kararı aldık, kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

KARAKÖPRÜ’NÜN İTTİFAKINA TALİBİZ

Destek için Demokrat Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Emin Çalışkan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Nihat Çiftçi “Biz Karaköprü’nün hizmetine talibiz, Karaköprü’nün hizmetkarıyız. Karaköprü’de geniş bir istişare ile bu adaylığımız belirlendi. Tabi ki muhakkak bir partiden aday gösterilmesi gerekiyordu. Yeniden Refah Partisi’nin davetine icabet ederek, oradan aday gösterildik. Karaköprü’de belediye başkanlığına, yani hizmete talip olduğumuz için, birçok unsurdan oluşuyoruz, biz Karaköprü’nün ittifakına talibiz, biz Karaköprü’nün kardeşliğine talibiz.” ifadelerini kullandı.

HİZMET İÇİN HERKESLE YÜRÜYECEĞİZ

Yapılan ziyaret esnasında Nihat Çiftçi yaptığı açıklamanın devamında şunları dile getirdi:  “On yıllık yapmış olduğumuz belediye başkanlığı döneminde de her zaman şuna önem verdim; kardeşlik ve bütünlük her şeyin önündedir. Sokaklar nasıl ortak kullanılıyorsa, parklar nasıl ortak kullanılıyorsa, yollar ile köprülerden nasıl herkes geçiyorsa, belediye başkanı da aynı şekilde her fikirden, her partiden, her görüşten desteklenmeli kucaklanmalı. Biz her aileye saygı duyuyoruz, her ailenin desteğine talibiz. Yine aynı şekilde ilçemizde faaliyet gösteren siyasi partilerin ilçe teşkilatlarının desteğine talibiz. Amaç burada hizmet etmektir, amaç güzel bir belediyecilik ortaya koymaktır, gençlerimizin, kadınlarımızın ve yaşlılarımızın bu belde de mutlu kılabilmektir. Onun için bu anlamlı destek için tekrar Mehmet Emin Çalışkan başkanıma teşekkür ediyorum, bizde kendilerinin yanındayız. Her zaman kucaklayıcı olacağız, herkesle birlikte yürümeye varız, herkesle birlikte yürüyeceğiz, Allah kendilerinden razı olsun.”