WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Karal: “Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin fark tutarlarının ödenmeye başlanacağı şeklindeki açıklamalarına ilişkin açıklama yaptı.

Karal: “Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez”
Paylaş:

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, emeklilere yapılan ek zamla ilgili "Son dakika olarak duyurulan, 'emekli maaş farkı' ile otobüs bileti alsa, gittiği yerden geri dönemez. Böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez." dedi.

Emeklilere yapılan zam oranları ile ilgili düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanması ile emeklilerin aylık farklarını alacağı tarih belli oldu.

"Son dakika diye duyurulan maaş farkıyla emekliler otobüs bileti alsa gittiği yerden geri dönemez"

Karal,şunları söyledi:

"Tüm haber kanallarında, internet sitelerinde 'SON DAKİKA' olarak duyurulan, 'emekli maaş farkı' ile ne yapılabilir, bakalım. Emekli; pazara- markete gitse, alışveriş sepetini dolduramaz. Dışarıda yemek yemek istese, hesabı ödeyemez. Bir kilo et alır ama pişiremez. Otobüs bileti alsa, gittiği yerden geri dönemez. Torununa okul harçlığı verse, çocuk 1 hafta idare edemez. Ezcümle; böyle giderse açlığa mahkum edilen emekliler hakkını helal etmez."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Fx analizi

Akışın sonuna geldiniz.