Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tofaş Spor Salonu’ndaki Bursa belediye başkanları aday tanıtımında yeniden adaylığı açıklanan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a belediye çalışanları karşılama programı düzenledi.

Personelin yoğun ilgisine teşekkür eden Başkan Dündar, Osmangazi ve Bursa’ya hizmette yola birlikte devam edecekleri mesajını verdi. Büyük Osmangazi ailesi olarak 3 dönemdir yaptıkları güzel hizmet ve projeler sayesinde 4 dönem için de aday gösterildiğini ifade eden Başkan Dündar, “Biz, hizmetlerimizle buradayız. Hizmetlerimizle seçime gireceğiz ve vatandaşa hizmetlerimizi anlatacağız. Yapmış olduğumuz eserleri herkese anlatarak, yeni dönemde de yeni eser ve dev projelerimizi hep beraber Bursa’ya kazandıracağız.” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak sadece ilçe sınırlarında değil, ihtiyaç olan her yerde hizmet verdiklerinin altını çizen Başkan Dündar, “Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depreminde 440 çalışma arkadaşımız, 120 araçla deprem bölgesinde olduk. Arkadaşlarımızın hepsi o bölgede çalışmak için sıraya girdi. Bizler zorda kalan insanların yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı