Güvenli, yapay zeka destekli bulut ağ çözümleri lideri Zyxel Networks, bugün XMG-100 serisi 2.5GbE yönetilmeyen switch ürünlerini piyasaya sürdü. Ev kullanıcılarının ve Kobilerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak üretilen bu kullanıcı dostu, tak ve çalıştır cihazlar, birden fazla cihaz için yüksek verim ve yüksek güçlü Ethernet Üzerinden Güç (PoE) desteği sağlamak üzere tasarlanmıştır.

5 portlu ve 8 portlu versiyonları bulunan bu cihazlar, tüm portlarda basit kurulum ve hızlı 2.5G hız performansı sağlayarak en yeni WiFi 6/6E veya WiFi 7 access point, IP gözetim kameraları, VoIP telefonlar, medya oynatıcılar ve LED ışıklar ve güvenlik sensörleri, akıllı ev cihazları gibi cihazları bağlamak için idealdir.

XMG-100 switchler ayrıca büyük dosyaların, video ve görüntü içeriklerinin hızlı aktarımı için NAS cihazları ve küçük sunucular gibi ekipmanlara kolay bağlantı sağlayan ek bir 10G (SFP+) fiber uplink portu ile birlikte gelir.

Kolay kurulum

PoE++ desteği, birden fazla cihazın doğrudan switchten güç almasını sağlayarak küçük bir işyerinde veya evde birden fazla cihazın bağlanmasını ve kullanılmasını kolay ve rahat hale getirir. 5 portlu (XMG-105HP) ve 8 portlu (XMG-108HP) PoE modelleri sırasıyla 70W ve 100W toplam güç bütçelerine sahiptir. Ayrıca 8 portlu switchin (XMG-108) PoE olmayan versiyonu da mevcuttur. 

Bu sıfır konfigürasyonlu switchler, müşterilerin mevcut Cat5 kablolarıyla kurulup kullanılabilir, böylece maliyetleri düşük tutar ve dağıtımı daha da basitleştirir.

Enerji tasarrufu sağlayan tasarım

Fansız tasarım, sağlam metal kasa ve verimli ısı dağıtımı ile birleşerek XMG-100 serisinin sessiz çalışmasını ve aynı zamanda enerji tasarrufu yapmasını sağlar. 20°C ila 40°C arasında geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına ve küçük bir form faktörüne sahip olan XMG-100 serisi, masaüstlerine, duvarlara veya dar alanlara kolayca yerleştirilebilir. 

Zyxel Networks'ün Ağ Stratejik İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Kell Lin, "WiFi 6 ve WiFi 7'nin ortaya çıkmasıyla birlikte, 2.5G standardı Ethernet switchler için yeni temel olarak ortaya çıktı”dedi. XMG-100 serimiz, ultra yüksek performans, dayanıklılık, olağanüstü PoE++ bütçesi ve gerektiğinde 10G ağlarına bağlanma esnekliği sunarak tüm 2.5G switchler arasında önde gelen seçenek haline geliyor. Bu seri, yüksek bant genişliği ve düşük gecikme süresi gerektiren uygulamalar için benzeri görülmemiş bir deneyim sunmak üzere tasarlanmıştır ve sektörde yeni bir ölçüt oluşturmaktadır.

Zyxel Networks'ün XMG-100 serisi hakkında daha fazla bilgi almak ve ev kullanıcılarının çevrimiçi akış performansını artırmak için ağlarını nasıl yükseltebilecekleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://www.zyxel.com/global/en/products/switch/5-8-port-2-5g-unmanaged-switch-with-10g-uplink-xmg100-series adresini ziyaret edin. 

Hibya Haber Ajansı