Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaları gecenin geç saatlerine kadar sürdürdüklerini belirterek, amaçlarının kendilerini seven, seçen, kendilerine güvenen Kayserili hemşehrilerine layık olmak ve onlar için proje üretmek olduğunu söyledi.

Büyükkılıç, mesai arkadaşları ile insana dokunan, Kayseri’nin her noktasına yaptıkları iyi niyetli çalışmalar ile şehri geleceğe taşıyacaklarını vurguladığı konuşmasında, “Mesai arkadaşlarımızın gerçekten insana dokunan projeleri ile iyi niyetli yaklaşımları ile fedakarca yaptıkları çalışmalar ile bu şehri hem ülkemiz açısından, hem gençlerimiz, hem çocuklarımız açısından geleceğe taşıyoruz. İyi niyetli çalışmalar üreten bir yaklaşım sergiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

16 ilçe belediye başkanı ile birlikte Kayserililere hizmetlerin süreceğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “16 ilçe belediye başkanımızla el ele, gönül gönüle Kayseri’mizin insanlarına en güzel projeleri sunacağımızdan hiç şüpheleri olmasın.” dedi.

Hibya Haber Ajansı