Su yönetiminde sürdürülebilir bir altyapı oluşturan, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak çevre dostu belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, yatırımlar ile 2023 yılını geride bıraktı.

Geçen yıl 200 milyon 322 bin TL yatırım bedeli ile 184 bin 632 metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı imalatı gerçekleştirildi.

Yapılan altyapı ve üstyapı yatırımları ile vatandaşların hayatlarına dokunabiliyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:

“Kentimizin içme suyu kalitesi, KASKİ’mizin kaynakları doğru kullanması ve sağlıklı su sevkiyatında izlediği doğru politikalar sayesinde güvence altındadır. Çok şükür gelecekteki ihtiyaçları karşılamak adına içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenileme, su kayıp-kaçaklarını kontrol altına alma, çevreye duyarlı atık su arıtma projeleri gibi altyapı çalışmalarında, kalıcı ve çözüm odaklı tutum sergileyerek altyapı konusunda şehrimizi önemli bir noktaya getirmeyi başardık. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz önemli projeler,  çözüm odaklı çalışma anlayışımızın bir yansımasıdır.”

Hibya Haber Ajansı