Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Odunpazarı ilçesi Aşağı Çağlan mahallesinde çıkan yangında evini, ağılını ve küçükbaş hayvanlarını kaybeden aileyi ziyaret etti.

Gece saatlerinde Odunpazarı ilçesi Aşağı Çağlan mahallesinde çıkan yangında evini, ağılını ve 70’e yakın küçükbaş hayvanını kaybeden Döndü Demirtaş ve Fadime Demirtaş’ı ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yaşanan üzücü olayın yaralarını saracaklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, “Büyükşehir Belediyesi olarak yanlarındayız. Ekiplerimiz burada ve çalışmaya başladılar. Öncelikle geçimlerini hayvancılıkla sağladıkları için ağıllarını yaparak 30 koyun ve 1 koç olmak üzere küçükbaş hayvan ile yem desteği sağlayacağız.” dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de mağdur ailenin yanlarında olduklarını belirterek gereken tüm desteğin sağlanacağını ifade etti. Ünlüce, “Daha acı bir tablo olmaması tek teselli kaynağımız. Ailemizin yanındayız. Gereken tüm destek verilecek. Tekrar geçmiş olsun.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yangın sonrası kullanılamaz hale gelen ev ve ağılın enkaz kaldırma ve temizlik çalışmasına başladı.

Hibya Haber Ajansı