Karaköprü’de görev yaptığı sürece başarılı projelere ve hizmetlere imza atan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde AK Parti tarafından yeniden Karaköprü Belediye Başkan Adayı gösterildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve yeniden layık görülen Başkan Baydilli’nin adaylığını aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ilan etti.

 

Yeniden AK Parti Karaköprü Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Başkan Metin Baydilli sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak Karaköprü’ye yeniden hizmet etmekten şeref duyduğunu kaydetti.

 

Başkan Baydilli sosyal medyadan yaptığı açıklamada. “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Karaköprü Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterildim. Emanetimiz olan Karaköprü'müze ilk günkü aşkla, heyecanla hizmet etmek bizim için büyük bir şereftir” ifadelerini kullandı.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 2015 yılından beri ilçede belediye başkanlığı görevini yürütürken, bu sürede önemli projelere ve hizmetlere imza attı.