AVHOL – 600.000 TL sermayeli Erra Kauçuk şirketinin kurulmasına, şirkete %67 ortak olunmasına karar verildiği açıklandı.
BORLS – 4 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildiği açıklandı.
BORSK – Şirket paylarının halka arzı kapsamında talepler bugün ve yarın toplanacak.
BVSAN – Şirketin yurt içinde bir firma ile 352.500 euro tutarında üç  adet vinç üretimi ve teslimatı için sözleşme imzaladığı açıklandı.
CVKMD – Pay geri alım programının sonlandırıldığı açıklandı.
EBEBK – Ocak 2024'te Türkiye'de ebebek mağazaları ve e-ticaret kanalından satılan toplam ürün adedinin %8 artışla 6.844.794’e yükseldiği açıklandı.
EGEEN – Şirket ile ABD merkezli bir ticari araç ana sanayi firması grup şirketi arasında hali hazırda devam eden uzun dönemli anlaşmanın 2035 yılına uzatılmasına yönelik görüşmelere başlandığı açıklandı.
ESCAR – İsmail Kaya tarafından 144.800 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.
EGSER – İzmir’de bulunan fabrika binası çatısına 3,9 MWe gücünde GES kurulmasına, üretim hatlarında modernizasyon yatırımı yapılmasına ve yatırımların teşvik belgesine bağlanarak başvuru yapılmasına karar verildiği açıklandı.
GIPTA – Şirketin yurt içi bir firmadan 5,0 milyon dolar tutarında sipariş aldığı açıklandı.
HATSN – VBTS kapsamında şirket paylarına 7 Mart’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.
KRGYO – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 330 milyon TL’den 1 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
MERKO – Şirketin Eximbank aracılığıyla IBRD sürdürülebilirlik temalı kredisine 1 milyon euro tutarında yaptığı başvurunun onaylandığı açıklandı.
MHRGY – Ataşehir Kentsel dönüşüm projesi kapsamında arsa sahipleri ile sözleşme imzalandığı açıklandı.
METUR – Sermaye artırımından elde edilen fonun kredi kapamada kullanıldığı açıklandı.
ONCSM – Şirket ile Dr.Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında 4,9 milyon TL’lik sözleşme imzalandığı açıklandı.
QNBFB – Yurt dışında 460 gün vadeli 30,2 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
QNBFL – 112 gün vadeli 63,5 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
SAYAS – Şirket tarafından Chengxi Shipyard’a verilen 1,4 milyon euroluk teklifin onaylandığı açıklandı.
PLTUR – Şirket ile İçişleri Bakanlığı Afet Ve Acil Durum Başkanlığı arasında 19,8 milyon TL üzerinden personel taşıma sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
TSPOR – Futbolcu Thomas Meunier ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığı, 1,5 yılda 2,3 milyon euro garanti ücret ödeneceği açıklandı.

Kaynak İnfo Yatırım

Hibya Haber Ajansı