Dünya genelinde 1 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip olan alım satım platformu Binomo, 23 Ocak-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek büyük bir blogger rekabetine ev sahipliği yapıyor. “The Versus Zone Battle” isimli bu etkinlikte, Binomo kullanıcıları en iyi blogger’ı seçmek için oy kullanacak. Ayrıca Binomo, oy kullananlar arasında haftalık çekilişler düzenleyerek katılımcılara 3 bin dolar kazanma hakkı sunacak.

The Versus Battle, belirlenen tarihler arasında toplam dört aşamada gerçekleştirilecek. İlk hafta 23 Ocak’tan 30 Ocak’a kadar devam ederken, ikinci hafta 31 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarı finaller ise 6 Şubat’tan 13 Şubat’a kadar devam edecek ve 13-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek final aşamasıyla yarışma tamamlanacak.

Binomo kullanıcıları, her oy verme işlemiyle birlikte platformlarında kullanılabilecek promosyon kodları elde edecekler. Bu kodlar minimum depozito yapılması durumunda yüzde 50 bonus sağlayacak. Oy veren her kullanıcı, Binomo platformunda fırsatlar elde etme şansına sahip olacak. En çok oy alan blog yazarı ise Macbook ile ödüllendirilecek. Binomo kullanıcıları, The Versus Zone Battle etkinliğiyle eğlenceli bir rekabetin parçası olurken, çeşitli ödüller kazanma şansı da elde edecekler. 

Hibya Haber Ajansı