İSTANBUL (AA) - Dinçer Lojistik, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından etik ve iş ahlakı farkındalığı yaratmak, etik bilincini yaygınlaştırmak ve gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek amacıyla verilen “ETİKA Türkiye’nin En Etik Şirketleri” ödülüne layık görüldü.

Dinçer Lojistik'ten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Dinçer Lojistik İnsan Kaynakları ve Kalite Direktörü Sema Yalçınkaya, “ETİKA Türkiye Etik Ödüllerine layık görülmekten büyük gurur duyduklarını kaydetti.

Kurumsal değerleri yansıtan etik iş anlayışlarının, faaliyetlerinin temelini oluşturduklarını bildiren Yalçınkaya, "Çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, müşterilerimize ve çevreye karşı sorumluluklarımızı, iş ahlakı ve etik değerlere bağlı olarak sürdürme konusunda titiz yaklaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Bu kültürün içselleştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla çalışanlarımızı eğitimlerle destekleyerek, etiğe yönelik birçok farklı platform üzerinden paylaşım ortamları sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yalçınkaya, şirket çalışanlarına etik değerlerin aşılanması konusuna büyük özen gösterdiklerini aktararak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu doğrultuda Etik Değerler Merkezi Derneği tarafından etik değerler alanında lider bir firma olarak ödüllendirilmek, insanı odağına alan ve iş ahlakını benimseyen anlayışlarının takdir edilmesi açısından önemli bir başarı göstergesidir. Bu ödülün verdiği cesaretle önümüzdeki yıl da etik değerlerimizden ödün vermeden ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sürdürülebilir başarı için büyüme hedefimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz.”