Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

“Bizimkisi hizmet belediyeciliği, algı belediyeciliği değil”

Burada personele seslenen Başkan Büyükkılıç, hep beraber omuz omuza çalışarak beklenen hizmeti kamuoyuna en kısa zamanda ulaştırmak için gayret edeceklerini dile getirerek, “Bizim aday gösterilmemizin en önemli faktörlerden birisi gerek KASKİ’mizin, gerek Büyükşehir’imizin her kademesindeki şirketlerimizin, her kademedeki kardeşlerimizin fedakarca yapmış olduğu çalışmaların bize yansıması olarak değerlendiriyoruz. Çok şükür ‘Kayseri Modeli Belediyecilik’ diye bir tanımlama var. Bu tanımlamadan Türkiye’de bahsediliyor. Çünkü bizimkisi hizmet belediyeciliği, algı belediyeciliği değil.” ifadelerini kullandı.

Kayseri genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin, tüm birimleri ile gece gündüz demeden yatırımdan yatırıma koştuğuna dikkat çeken Başkan Büyükkılıç, sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı.

“Ülkemizin, şehrimizin, belediyemizin kaynaklarını israfa meyil vermeden insaf ölçüsü ile hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Çok şükür Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. KASKİ’miz de aynı şekilde çalışıyor. Her şeyi hemşerilerimizin rahatı için yapıyoruz. Ne yapabiliriz diye düşündükten sonra su tarife ücretini 1 yıl sabitleme kararı aldık. 30 büyükşehir belediyesi arasında 15’inci sırada olmamıza rağmen bununla yetinmeyip yüzde 20 oranında indirim yaptık.”

Başkan Büyükkılıç’ın KASKİ ziyareti, Genel Müdür Yavuz Çağan ve daire başkanları ile birlikte gerçekleştirdiği yatırım değerlendirme toplantısı ile sona erdi.

Hibya Haber Ajansı