Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ek hizmet binasında görev yapan belediye personelini ziyaret etti.

Personele yönelik yaptığı konuşmasında Başkan Büyükkılıç, yaşanan deprem afetlerinden ders çıkararak, süreç içerisinde Kayseri’yi, dirençli kent noktasında daha iyi bir seviyeye taşımak, yeşili daha önemseyen, daha çevreci bir kent olarak geleceğe taşımak amacında olduklarını vurgulayarak, milli manevi değerlere bağlılık içerisinde olmaya çalıştıklarını kaydetti.

“Bu yük benim değil, bu yük hepimizin”

Başkan Büyükkılıç, büyükşehir personeline, teşekkür ve dua ettiklerini belirterek “Kurumumuzu sahiplenmek, işimizi sahiplenmek, ailemizi sahiplenmek, ülkemizi, vatanımızı sahiplenmek hepimiz için olmazsa olmazımız. Bu anlayış içerisinde bu yükü hep beraber çekeceğimizi ifade ediyoruz, bu yük benim değil, bu yük hepimizin. Çünkü beni tekrar aday olarak göstermeye sebep olan sizlerin yapmış olduğu gayretli çalışmalar, samimi çalışmalar, fedakar çalışmalardır. Kayseri Büyükşehir Belediyesi 8 bin çalışanıyla el ele gönül gönüle inşallah daha güzel günlere diyorum.” açıklamasında bulundu.

Başkan Büyükkılıç, ayrıca Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası içerisindeki birimleri de tek tek gezerek, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Hibya Haber Ajansı