Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), tarafından düzenlenen Motivasyon ve Strateji Seminerleri’ne katıldı.

Burada öğrencilerle bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, “Başarınız bizim başarımız. O açıdan sizlerin başarılı olması için ülkemizin, şehrimizin, ailelerinizin ve kendinizin geleceği olmanız için sizlerin donanımlı, eğitimli, özgüven içerisinde, sosyal yönü zengin, ayaklarının üzerinde duran ve adeta geleceğe ümit ışıkları ile bakarken, başkalarına da ümit ışığı olacak olan siz sevgili gençlersiniz.” dedi.

KAYMEK’te öğrenim gören öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında bu çalışmaları gerçekleştiren yöneticisinden eğitimcisine kadar her kademedeki personele teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Vali Gökmen Çiçek’e de destekleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

“Daha çok çalışacağız”

Büyükkılıç, gençlere seslenerek, “El ele vereceğiz, dayanışacağız, daha çok çalışacağız, teknolojiyi daha iyi şekilde değerlendireceğiz, dijitalizasyonun esiri olmayacağız, kendimiz hükmederek ilgili olan alanlarda kullanacağız. Çağın gereği yabancı dille donanımlı hale geleceğiz, bilim aşığı olacağız, kitap kurdu olacağız. Kütüphanelerimizle, müzelerimizle, sportif tesislerimizle, sağlık alanındaki gelişmelerle, ticari alandaki gayretlerimizle, şehrimizi, Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle çağdaş uygarlık düzeyine getireceğiz” diye konuştu.

Öğrenci dostu hizmetlerden bahseden Başkan Büyükkılıç, salondaki gençlere birer sinema bileti ile 10 GB internet hediye ettiklerini belirtti.

Hibya Haber Ajansı