Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan başarılı doktor Süleyman Gök, Akçakale Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

 

Daha önce Ceylanpınar, Viranşehir, Birecik gibi ilçelere çıkarma yapan esnaf ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunan doktor Süleyman Gök, var gücüyle esnaf ve oda başkanlarını ziyaret etmeye kent için yaptığı projeleri anlatmaya ara vermeden sürdürüyor.

 Şanlıurfa başta olmak üzere ilçelerde sivil toplum kuruluşlarını da yaptığı ziyaretlerde anlattığı projeler ile dikkatleri üzerine çeken Doktor Süleyman Gök, son olarak Akçakale Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

 Fikir ve projelerini her platformda dile getiren Urfa sevdalısı Dr.Süleyman Gök, Şanlıurfa'nın eksiklerini ve sorunlarını tek tek not ederek ilgili birimlere aktararak çözüme kavuşması için elinden geleni yapıyor.

Şanlıurfa’nın CHP'den tek Merkez adayı adayı olacak olan Dr. Süleyman Gök, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek projelerini sivil toplum kuruluş başkanlarıyla paylaşıyor.

Akçakale Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil Ayhan’ı makamında ziyaret eden Doktor Süleyman Gök, Akçakale esnafının sorunlarını ele alarak çözümü noktasında önerilerde bulundu. Dr. Gök, yaptığı ziyaret sonrası Akçakale Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil Ayhan’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Doktor Süleyman Gök, ilçeden büyük sevgi gösterileriyle uğurlandı.