Kripto pazarında daha bilinçli yatırım stratejilerine olan ihtiyacın farkına varan Bybit, yatırımcıların okuryazarlığını ve karar verme sürecini yükseltmeyi amaçlayan erişilebilir bir teknik araç seti geliştirdi.

Ücretsiz bir Google E-Tablosu aracılığıyla kolayca sunulan Bybit Kripto Yatırım Analizi Araç Seti, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılar için tasarlanmıştır. Kripto projelerini yalnızca fiyat analizinin ötesinde değerlendirmek için bir dizi güçlü oran ve veri noktası sunuyor.

Bu araç seti, kripto projelerinde Temel Analiz gerçekleştirmeye yönelik bir yöntem sunar; böylece yatırımcılar abartılı reklamın arkasına bakabilir ve bir yatırımın gerçek değerini değerlendirerek daha fazla gönül rahatlığı ve daha yüksek kaliteli bir portföy elde edebilir.

Bybit CEO'su Ben Zhou, "Misyonumuz, yatırımcılara daha bilinçli kararlar almalarını sağlayacak araç ve bilgileri sunmaktır" dedi. "Bu araç seti, dijital varlıkların gerçek değerini ortaya çıkarmak için basitliği güçlü analitik yeteneklerle birleştirerek kripto yatırım ortamını geliştirmeye olan bağlılığımızı somutlaştırıyor."

Araç seti, ekonomik faktörlerden proje sağlığına ve sosyal etkiye kadar Temel Analizin çeşitli yönlerini kapsamakta ve kripto yatırımına kapsamlı bir yaklaşım sunmaktadır. Bu, Bybit'in daha eğitimli ve yetkin bir ticaret topluluğu oluşturmaya olan bağlılığının bir kanıtıdır.

Şu dillerde mevcuttur:

"Çince

Rusça

Türkçe

Vietnamca"

Hibya Haber Ajansı