Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hem ziyaretinden hem de bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gevrek, “Ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğu desteklerden dolayı da çok teşekkür ediyoruz. 6 Şubat’ta Malatya’mızın yaşadığı depremden dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet diliyorum. 11 ilimiz etkilendi. Malatya da bunlardan en çok etkilenen illerimizden bir tanesiydi.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Malatya’nın bu 6 Şubat depremlerinden sonra moral, motivasyon açısından ve sportif aktivitelerin Malatya gündemine oturması noktasında da Yeni Malatyaspor’a çok ihtiyaç olduğu bir dönemdeyiz. 6 Şubat depremiyle beraber depremzede vatandaşlarımıza burada Yeni Malatyaspor ev sahipliğini yaptı. Genç takımlarıyla ilgili Büyükşehir Belediyemiz ve Esenlik şirketimiz buradaki ihtiyaçların giderilmesinde de çok büyük gayretler gösteriyor. Sporcularımızın bu sıkıntılı süreçte ayakta kalmaları anlamında ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Esenlik şirketimiz desteklerine devam ediyor.” açıklamalarında bulundu.

Hibya Haber Ajansı