Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, olan İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’de Sanayinin Sigortalanması” programında sanayicilerle bir araya geldiklerini bildirdi.

12. Kalkınma Planı döneminde yeşil ve dijital dönüşümü odağına alan ve yerel kaynakları azami seviyede kullanan, bir üretim yapısıyla ülkenin en önemli üretim merkezlerinden biri olmasını hedeflediklerini belirten Yılmaz, “Bu doğrultuda yatırımı, üretimi, istihdamı ve ihracatı artırmaya yönelik politikalarımızı ortaya koymuş durumdayız.” dedi.

Yılmaz, sanayi üretiminde risklerin farkında olmanın, maliyetlerin azaltılması, iş sürekliliği ve rekabet avantajı gibi açılardan sanayinin sigortalanması konusunu tüm sanayi sektörünün sahipleneceğine inandıklarına değinerek, şu ifadeleri kullandı:

“Tüm paydaşlarımızla birlikte ülkemizin ekonomi ve finans alanındaki kazanımlarını artırmaya, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla güçlü ve büyük Türkiye hedefimize güven ve istikrar içinde yürümeye devam edeceğiz.  Bu vesileyle İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO ailesi başta olmak üzere etkinlikte emeği geçen, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı