Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Taşkent ve Hadim’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretleri kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Altay, 2014 yılında Yeni Büyükşehir Yasası’nın uygulanmaya başladığı günden bu yana ilçelerde konuşulması bile mümkün olmayan işlerin ortaya çıktığına şahitlik ettiklerini belirterek, “Bunun için ‘Konya Modeli Belediyecilik’ diye ifade ettiğimiz, şehrimizin her mahallesine, her sokağına, her insanına dokunan hizmetler ürettik. Tabi bunu bizim kendi başımıza yapmamız mümkün değil. Bu bir ekip işi. Taşkent’te de Osman Başkanımla çok güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Çok önemli işler yapıldı” ifadelerini kullandı.

“Bizim ittifakımız dimdik ayakta”

Bu davanın sahipleri olarak Konya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Altay, “Şimdi Cumhur İttifakı olarak Mehmet Acar beyle yolumuza devam ediyoruz. Taşkent’te hep yüzde 70’lerde oy oranımız oldu. Oyu yüksek almak keyifli bir iş ama bir taraftan da büyük bir sorumluluk. Biz bu sorumluluğu yerine getirebilmek için gece gündüz demeden çalıştık, gayret ettik.” dedi.

“Biz daha büyük ve güçlü bir Türkiye istiyoruz”

Parti ziyareti sonunda çıkışta vatandaşlara da hitap eden Başkan Altay, “Cumhur İttifakı’nın adayları olarak Cumhurbaşkanımızın hem de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararlarıyla karşınızdayız. Bizim ittifakımız, sapasağlam ayakta. Çünkü biz daha büyük ve güçlü bir Türkiye istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı