2010 yılından bu yana AK Parti’nin üyesi olan Haliliye Belediyesi Başkan Vekili Cengiz İzgördü, AK Parti’den ve mevcut başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini duyurdu.

 

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran İzgördü, Haliliye ilçesine birlikte hizmet etme fırsatı bulduğu Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a, Belediye Meclis Üyelerine teşekkürlerini iletti.

 

“MİNNET VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Cengiz İzgördü, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

“Kıymetli Urfalı hemşerilerim 2010 yılından beri üyesi olduğum AK Parti’den ve Haliliye Belediyesi Meclis Başkanvekilliğinden bugün itibarı ile istifa etmiş bulunmaktayım. Bana bu önemli makamlarda hizmet etme fırsatı veren AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

“ URFA HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bugüne kadar Haliliye ilçemize birlikte hizmet etme fırsatı bulduğum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a, değerli Belediye Meclis Üyelerimize Belediyemizde çalışan vefakar, cefakar ve emekçi kardeşlerimize, AK Parti Haliliye ilçe teşkilatımıza ve en önemlisi siz kıymetli Urfa halkına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

urfanatik