Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi, uzun bir tadilattan geçirilerek alanı genişletildi ve içindeki spor aletleri artırılarak tamamen yenilenerek sauna ve buhar odaları da eklendi.

Tadilat çalışması kapsamında yanındaki başka bir salonla birleştirilerek alanı iki katına çıkarılan Fitness Salonu’ndaki spor aletlerinin tamamı yenilendi. Salona son model 8 adet koşu bandı, 3 adet eliptik bisiklet, 3 adet yatay bisiklet alındı. Ayrıca dünya genelinde en iyisi olarak gösterilen iki adet kürek çekme aleti ile Bursa’da sayılı salonda bulunan 1 adet merdiven çıkma aleti de Nilüfer Belediyesi Fitness Salonu’ndaki yerini aldı.

Fitness Salonu’nun bünyesinde, plates, zumba gibi grup derslerinin yapılabileceği çok amaçlı bir salonda yer alıyor. Reformer stüdyosunun bulunduğu salonun giyinme odaları modern hale getirilirken, salonda sauna ve buhar odası da oluşturuldu.

Konak Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi bünyesindeki Fitness Salonu yenilenen yüzüyle, pazar günleri hariç haftanın 6 günü 08.00-22.00 saatleri arasında hizmete açık olacak. 12 Şubat Pazartesi gününden itibaren hizmete girecek olan Fitness Salonu’nda uzman eğitmenler spor yapanlara destek verecek. 

Hibya Haber Ajansı