Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Antalya'da etkili olan yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yılmaz açıklamasında, ‘’İlgili kurumlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten, felaketten korusun." ifadesine yer verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Antalya'da yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, ‘’ASYA ve PSD ekiplerimizle birlikte tüm imkanlarımızla vatandaşlarımız için teyakkuzdayız. Süreci yakından takip ediyoruz. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.’’ ifadelerini kullandı.

Antalya'daki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimi ileten Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ‘’Rabbim milletimizi, her türlü afetten korusun inşallah.’’ dedi.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un mesajı ise şu şekilde:

‘’Devletimizin ilgili birimleri yaraları sarmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun.’’

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da Antalya'da etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, ‘’Devletimiz ve ilgili kurumlarımızın koordineli çalışmalarıyla, yaralarımızı en kısa sürede saracağız. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun.’’ mesajını yayımladı.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise, devlet ile ilgili tüm birimlerin sahada vatandaşların yanında olduğunu belirterek, ''Rabbim beterinden esirgesin, ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun.'' dedi.

Hibya Haber Ajansı