WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Akşener: ″Antalya’nın bir an önce afet bölgesi ilan edilmesi gerekiyor″

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşa rahmet dileyerek Antalya'nın afet bölgesi ilan edilmesi için Meclise kanun teklifi sunduklarını bildirdi.

Akşener: ″Antalya’nın bir an önce afet bölgesi ilan edilmesi gerekiyor″
Paylaş:

Antalya'da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşa rahmet, ailesine sabır dileyen Akşener, şunları kaydetti:

"Yaşanan felaketin, vatandaşlarımıza daha fazla zarar vermemesi için Antalya’nın bir an önce afet bölgesi ilan edilmesi gerekiyor. Konu ile ilgili kanun teklifimizi Gazi Meclisimize sunduk. Sürecin takipçisi olacağız..."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.