Dünyaya karşı daha hassas olunarak kaliteli kahve içmeyi mümkün kılan The Whirl, ilham verici kahve aşkını yaratıcı Sevgililer Günü kampanyasıyla bir kez daha ilan ediyor. Kahvenin tarihine duyduğu saygıyı benzersiz kavurma yaklaşımıyla harmanlayan The Whirl, yine bir ilke imza atıyor ve uçsuz bucaksız sevgisini Galata’nın sonsuz maviliklerine bırakıyor.

İstanbul’da aşkla kavrulup lezzeti aşka döndüren The Whirl kahveleri, üretim sürecindeki yenilikçi yaklaşımını Sevgililer Günü için hazırladığı kreatif dijital içerikte de ortaya koyuyor. The Whirl Filtre Tanned ile The Whirl Espresso Brunette’i farklılıkların kusursuz bütünlüğü ve aşkın sonsuzluğunu temsilen Galata açıklarında yüzdüren The Whirl; köklerini bu toprakların kültüründen aldığını, bu topraklara adadığı Sevgililer Günü projesiyle özgün bir şekilde tüketicilere aktarıyor.

The Whirl Filtre Tanned ve The Whirl Espresso Brunette ile Sevgililer Günü’nde partnerinizle evde kendi özel espresso içeceklerinizi yapabilir veya şık birer fincan ile filtre kahvenin tadını çıkarabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı