Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 31 Mart mahalli idareler seçimleri çalışmalar kapsamında ilçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ile birlikte Çankaya Mahallesindeki esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Baydilli, ilçede gerçekleştirilen hizmet ve projeleri anlatarak istikrarın devamı için seçimde destek istedi.

Çankaya Mahallesinde yapılan faaliyetler hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Metin Baydilli, vatandaşların da taleplerini dinleyerek not alırken, acil olan taleplerin giderilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

‘Gerçek Belediyecilik’ anlayışıyla hizmet odaklı çalıştıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’de vizyonel projeler ve hizmetlerle yeni dönemde çağ atlayacaklarının altını çizdi.

Karaköprü’nün modern kimliğine uygun projeler oluşturduklarına dikkat çeken Başkan Baydilli, “Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada Karaköprü’müze değer katmak ve vatandaşlarımıza faydalı olmak öncelimiz oldu. Yeni dönem için hazırladığımız projelerimiz ile birlikte modern ilçemiz çağ atlayacak ve herkesin yaşamak istediği gözde bir ilçe haline gelecektir.

İnşallah vatandaşlarımızın desteğiyle yeniden seçildiğimiz takdirde Karaköprü için de hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam ettiği ve önemli projelerle ilçemizi kalkındıracağımız bir döneme gireceğiz. Vatandaşlarımızın ziyaretlerde bize desteği, duaları ve teveccühü bize umut olurken hizmet yolunda da bizi daha fazla motive ediyor. İnşallah kazanan Karaköprü olacak, vatandaşlarımız olacak” diye konuştu.

Başkan Baydilli Karaköprü’deki her mahallede esnaf ve ev ziyaretleriyle vatandaş buluşmalarını sürdürecek.