Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortakları Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Pınarbaşı ilçesine gitti.

Başkan Büyükkılıç,  Cumhur İttifakı Pınarbaşı Aday Tanıtım Toplantısı’nda Pınarbaşı ilçe sakinlerine hitap ederek, “Ne bereketli bir gün, Cenab-ı Allah sizlerden razı olsun. Bizleri her zaman sıcak bir şekilde bağrına basarak, bu milletine sevdalı, bu şehrine sevdalı kardeşleriniz, canlarınız olarak görüyorsunuz, teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükkılıç, eser belediyeciliği yaptıklarını anlatarak, “Kayseri’mizi dünya şehri olarak her yerde, her zaman gurur duyacağımız, sahip çıkacağımız, ilçeleriyle, mahalleleriyle ‘Kayseri bir başka şehir’ diyecekleri, ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz eser, hizmet belediyeciliği yapıyoruz. Hep beraber el ele, gönül gönüle çalışıyoruz, 17-0’ın bereketini yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Deprem döneminde Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun herkesin elinden tuttuğunu, destekte bulunduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, tüm Pınarbaşı sakinlerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından el ele birlik, beraberlik mesajı verilerek, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Hibya Haber Ajansı