İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 5 yıllık görev süresinde birlikte çalıştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Türkiye’de 5 senelik dönemde birçok “ilk” ve “en”i hayata geçiren yönetici kadrosuyla çalıştığını söyleyen Başkan Tunç Soyer, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Küçük yaşlardan itibaren zamanı daha iyi değerlendirmenin, almaktan değil vermekten geçtiğini öğrendim. Çocuk yaşlarımızdan itibaren vicdan ve merhametimizi keşfettik, dünyayı değiştirmeye karar verdik. Daha güzel bir dünyanın mümkün olduğunu biliyorsunuz ve onu yapmak için de kullanabileceğiniz en güçlü şey siyaset. Ancak gerçekten dünyayı değiştirmek istiyorsanız tok olacaksınız.” dedi.

Daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Soyer, “Ben maraton koşucusuyum. Son nefesime kadar koşmaya devam edeceğim. Hayata inanmaya devam ediyorum. İyiliklere, güzelliklere inanmaya devam edeceğim. Son nefesime kadar maraton koşmaya devam edeceğim. Yine sadece kendimle yarışmaya devam edeceğim. İnsanların yüzünü güldürmenin en büyük mutluluk olduğunu keşfettim, bundan vazgeçmeyeceğim.” şeklinde konuştu.

En zor dönemlerde birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tunç Soyer, “Birlikte çok güzelsiniz ve çok güzel işler yapıyorsunuz. İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin en büyük dönüştürücü gücüdür. O gücü yine siz kullanmaya devam edeceksiniz. Bu güzelim ülkenin güzelim geleceğini yine sizler yaratacaksınız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Hibya Haber Ajansı