Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen 11. Resim Yarışması’nın altıncı sergisi, Şanlıurfalı sanatseverlerle buluştu. “At, At Sevgisi ve At Yarışı” konulu geleneksel resim yarışmasında bu yıl dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 39 eserin yer aldığı serginin açılışı, 23 Ocak Pazartesi günü Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılışa, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Bayuk, İl Kültür Turizm Müdürü Aydın Aslan, Kulübümüz Asli Üyesi M. Cihat Gürüz, Kulübümüz Misafirleri Mehmet Nabi Aksoy ve Mahmut Çadırcı, Şanlıurfa Arkeoloji ve Mozaik Müzesi Müdürü Celal Uludağ ve Müdür Yardımcısı Muhittin Çiçek, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Yakup Elğaç, Şanlıurfa Hipodrom Müdürü Çetin Yıldız, Kulübümüz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Aylin Sevim ile sanatçılar ve davetli misafirler katıldı.

3 Şubat tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak serginin bundan önceki durakları İstanbul, Diyarbakır, Ankara, Adana ve Antalya olmuştu.