Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 30 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçim öncesi tüm kesimden vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, bir düğün salonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda Kayseri’de yaşayan Yozgatlı vatandaşlarla bir araya geldi.

 Programda katılımcılara hitap eden Büyükkılıç, aynı kaygı ve sevdanın insanları olarak el ele, gönül gönüle verdiklerini kaydederek, “Kaygısı bir, sevdası bir, davası bir. Sizler bizim gururumuzsunuz. Yiğit evlatlarısınız Anadolu’muzun. Her nereye gitsek başımızın tacısınız. Yurt içinde ve yurt dışında bizi bağrına basanlarsınız. Aynı kaygının, aynı sevdanın insanları olarak el ele vermişiz, gönül gönüle vermişiz” dedi.

“Sizlere aşk ile çalışan yorulmaz”

Kayseri’nin Orta Anadolu’nun göz bebeği olduğunu dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Burası Anadolu, burası Kayseri, Orta Anadolu’nun adeta göz bebeği. Bizim hedefimizde ne var? Önce insan. İnsana hizmet etmek, onun hizmetkarı olmak ibadettir. O açıdan sizlere aşk ile çalışan yorulmaz diyerek 16 ilçe belediye başkanı kardeşimle adeta aşk ile koşturuyoruz. Kayseri’miz her yerde, belediyecilikte model olarak anılıyor. Kayseri’yi Kayseri yapan sizlerin bizlere verdiği destekler. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin bir buçuk milyon nüfusuyla ticaretin, sanayinin, ihracatın merkezi konumunda olduğunu ve eğitimde, sağlıkta, kültürel alanlarda, sportif alanlarda, turizm alanında, gastronomide kenti daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Programında sonunda Başkan Büyükkılıç, katılımcılarla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hibya Haber Ajansı