AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı İç Anadolu Bölge Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, organizasyonun Kayseri’de yapılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, “Kayseri’mizin böyle güzel bir ekip ile buluşması bizim için önemli ve anlamlı. Bu güzel organizasyonun yapılmasında, Kayseri’mizde buluşulmasından keyif aldık, memnun olduk” dedi.

“Kayseri’miz huzur şehri”

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin huzur şehri olduğuna işaret ederek, “Kayseri’miz huzur şehri, güvenli bir liman, aynı zamanda kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış olmanın da zenginliğini ve izlerini taşıyan bir şehir. 7 bin yıl öncesinde ticaretin merkezi Kayseri’de kurulmuş. Çıkan tabletlerimiz onları göstermekte. Biz de şehrimizi geleceğe taşıma adına çok değerli bakanlarımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla dayanışma içerisinde adeta ilmek ilmek örmek suretiyle Kayseri’yi, büyükşehirlerin konforunu taşıyan büyükşehirlerin sıkıntısını yaşatmayan bir şehir olarak ifade ediyoruz” diye konuştu.

“Kayseri birliğin, beraberliğin sembolü”

Birliğin, beraberliğin sembolü olan Kayseri’den verilecek mesajların çok önemli olduğunun altını çizen Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Altyapısını bitirmiş bir şehirden söz ederken turizmde, sağlıkta, eğitimde, sportif alanlarda, gastronomide, kültürel alanda şehrimizi inovatif anlayış ile akıllı şehir projelerimiz ile geleceğe taşıyacak şekilde hazırlamaya devam ediyoruz.”

Hibya Haber Ajansı