Mersin programı kapsamında ilk olarak Mersin Valiliği'ni ziyaret eden Yılmaz, şehirde devam eden projelere ve yatırımlara ilişkin bilgi aldı.

Sonrasında, ülke ekonomisine değer katan Mersin iş insanlarıyla bir araya gelen Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde, 21 yıldır eser ve hizmet siyaseti prensibimizle Mersin’e birbirinden önemli yatırımlar yaptık, hizmetler kazandırdık. Önümüzdeki dönemde de tarımsal ihracat ve turizm başta olmak üzere pek çok alandaki yatırımları desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Mersinli iş insanlarının ekonomiye sağladıkları katkıları dolayısıyla kutlayarak başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

"Bir diğer programımız olan Mersin Kanaat Önderleri buluşmasında ise STK temsilcilerimiz ve kanaat önderlerimizle bir araya gelerek, kıymetli görüş, talep ve önerilerini alarak Mersin programımızı tamamladık. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda ortak akıl ve istişareyle politikalarımızı uygulamaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Serdar Soydan kardeşimizin, 1 Nisan itibariyle tecrübesi, vizyonu ve projeleriyle Mersin’e yepyeni bir soluk getireceğine inancımız tamdır. Misafirperverlikleri için Mersinli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyor, programların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Hibya Haber Ajansı