Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, Develi’nin kendisi için önemli olduğunu söyledi.

Burada doğduğunu aktaran Büyükkılıç, ''Burada doğmanın, sizlerin hizmetkarı olmanın onurunu taşıyorum, iyi ki varsınız. Sizler ay yıldızlı Türk Bayrağı'na, vatanına, milletine, devletine sevdalı canlarımızsınız.'' dedi.

Başkan Büyükkılıç, 16 ilçeye hizmetlerin devam edeceğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mustafa Kemal Atatürk, Develimizin güzel insanlarıyla ilgili milli mücadelede ne diyor, ‘Develi düşerse, Kayseri düşer, Kayseri düşerse bu ülke düşer' diyor. Bunun için önemli ve anlamlısınız. Biz birlikte anlam ifade ederiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmak, onun yanında yer almak, sayın Bahçeli’nin sevgisine layık olmak, Cumhur İttifakına layık olmak ve bu anlayış içerisinde bu dönemde de sizlerin vereceği yetkiyle, Kayserimize, 16 ilçemize, özelde de Develimize en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Sizlere minnettarım, bize kenetlenmek yakışır.''

“Biz ayrıştırmayız, ötekileştirmeyiz”

Hizmet etmeyi ibadet bildiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Biz sizlerin hizmetkarıyız. Sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Biz mazeretlere de sığınmadık. Allah’a şükürler olsun 30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir, Kayseri Büyükşehir Belediyesi. Bu dönemde taşraya, mahallerimize, ilçelerimize en çok pay ayıran Kayseri Büyükşehir Belediyesi” diye konuştu.

Büyükkılıç, Develi’deki çalışmalara da değinerek, terminal projesinin bu dönem hayata geçeceğini ve meydan projesinin de yine aynı şekilde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. 

Hibya Haber Ajansı