Ben, Av. Mehmet Şereafettin Akay, uzun yıllar boyunca hukukun ve adaletin yanında yer alarak, toplumun her kesiminin sesi olmaya çalışan bir avukat olarak bugün burada, sizlerle birlikte büyük bir heyecanı paylaşmak için bulunuyorum. Bu heyecanım; bağımsız bir aday olarak Büyükşehir Meclis Üyeliği’ne aday olma kararım.

 

Yaşadığımız toplumda, hakkaniyetin ve adaletin her zaman öncelikli olması gerektiğine inanan biri olarak, bu inançlarımdan aldığım güçle Büyükşehir Meclisi’nde hizmet etmek istiyorum. Görevim süresince, Akçakale’nin ve genel olarak büyükşehrimizin karşılaştığı zorlukları aşmak, çevresel sorunlara çözüm bulmak ve herkesin yaşam kalitesini yükseltmemek için çalışacağım.

 

Bağımsız bir aday olarak yola çıkmamın temel sebebi, siyasi bir ajandanın ötesinde, halkın gerçek ihtiyaçlarına ve seslerine odaklanabilmektir. Meclis üyeliği görevim boyunca, her kararı Akçakale halkının menfaatleri doğrultusunda, şeffaf ve adil bir şekilde almayı taahhüt ediyorum. Yerel yönetimlerde halkın daha fazla söz sahibi olması ve karar alma süreçlerine aktif olarak katılımı için çaba göstereceğim.

 

Göreve geldiğimde, unutulan görevleri yerine getirmek ve gerçekten ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak üzere önemli adımlar atacağım. Aynı zamanda, Akçakale’nin gelecegi olan gençlerimize daha fazla fırsat yaratmak için çalışacağım.

 

Siz değerli basın mensuplarının ve Akçakale halkının desteğiyle, büyükşehrimizi ve ilçemizi daha yaşanabilir yer haline getirmek için var  gücümle çalışacağım.

 

Sizleri de bu yolculukta yanımda görmekten büyük mutluluk duyarım.

 

Hep birlikte, daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz.

 

Teşekkür ederim.

 

Avukat Mehmet Şerafettin Akay Bağımsız Büyükşehir Meclis Üyesi Adayı